-

13 March 2012

Мал ѕвездест додекаедар (Small stellated dodecahedron)

Ова е основен шаблон за 5страната пирамида кој е ископиран уште 11 пати за вкупно 12 делови ;))  и со ГООООЛЕМО трпение составен .
Идејата оригинално потекнува од KNM Xplore & Xpress .


1 comment: